Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/jjzmajnp/public_html/jjzmajnp.edu.rs/wp-content/plugins/newsletter/includes/module-base.php on line 1222

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpex_social_widget has a deprecated constructor in /home/jjzmajnp/public_html/jjzmajnp.edu.rs/wp-content/themes/wpex-tetris/inc/widget-social.php on line 5

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/jjzmajnp/public_html/jjzmajnp.edu.rs/wp-content/plugins/wp-visitors-widget/modules/hooks.php on line 13
UGLEDNI ČAS IZ BIOLOGIJE 28.11.2018. - NASTAVNICA GORDANA BELIĆ - O.Š. ''J.J.Zmaj'' Novi Pazar
  • facebook
  • instagram

UGLEDNI ČAS IZ BIOLOGIJE 28.11.2018. – NASTAVNICA GORDANA BELIĆ

Nastavnica biologije  Gordana Belić realizovala je ugledni čas 28.11.2018.godine.  Tema uglednog časa: 

 Centralni nervni sistem – mozak i kičmena moždina.

U toploj emocionalnoj atmosferi i kontinuiranim aktivnostima učenika i nastavnika tokom trajanja uglednog časa, učenici i nastavnici su uživali, prateći nastavnicu i učenike kroz :prezentacije, kviz znanja na zadatu temu i igre asocijacija.
Inovativni potencijal realizovanog časa ogleda se u njegovoj dobroj organizaciji i bogato pripremljenom didaktičkom materijalu koji je omogućio da učenici izuzetno zahtevnu i složenu nastavnu materiju usvoje, shvate i razumeju na jednostavan i zanimljiv način.
Predmetni nastavnik je ispunio ulogu savremenog nastavnika. Na ovaj način pripremanja, organizacije i realizacije samog časa podiže se kvalitet nastave i potpuno razumevanje sadržaja.
Postignuta je maksimalno misaona, saznajna i emocionalna aktivnost učenika.
Podstaknuto je interesovanje učenika za jednu opšte korisnu temu koja je stavljena u svakodnevni životni kontekst. Na ovaj način se razvija i samostalnost i samopouzdanje učenika, a stečena znanja su trajnija i dublja.
Učenici i nastavnici su visoko procenili organizaciju časa, važnost i aktuelnost teme, a ovakav način rada i komunikacije odličnim, korisnim i podsticajnim.

[Best_Wordpress_Gallery id=”33″ gal_title=”GORDANA UGLEDNI ČAS 28.11.2018.”]

02.12.2018. godine

Izveštaj sa časa: nast. biol. Gordana Belić

Tehnička realizacija članka:nast. inform. i rač. Sead Gicić