NAŠA ŠKOLA GOST NA KOPAONIKU

Grad Novi Pazar i Turstička organizacija Novog Pazara u saradnji sa kompanijom “Skijališta Srbije” organizuju u okviru projekta “Zimski ski turistički bus” besplatnu školu skijanja na Kopaoniku, za najbolje osnovce sa ovih prostora.
U okviru programa besplatne škole skijanja, a do kraja zimske sezone na Kopaoniku, svaka osnovna škola omogućiće učenicima koje odabere nastavničko veće, da prođu besplatnu obuku skijanja i koriste, takođe besplatan ski pas.

U četvrtak 04.02.2021. godine gosti Kopaonika, u okviru projekta “Zimski turistički ski bus” bili su učenici i nastavnici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj”.

17 odabranih učenika naše škole su predvodili nastavnici fizičkog i zdravstvenog vaspitanja prof. Miladin Nedeljković i prof. Besim Ajvazović, prof.razr.nastave i dvostruki prvak Srbije u skijanju Dr. Amela Malićević i nast. informatike i računarstva prof. Sead Gicić, veliki zaljubljenik u skijanje.

Prilog o gostovanju OŠ ”Jovan Jovanović Zmaj” na prelepoj planini Kopaonik na RTVNP možete pogledati na sledećem linku

Sa fantastičnog događanja na Kopaoniku je stiglo pregršt lepih slika…

[Best_Wordpress_Gallery id=”103″ gal_title=”Kop jan 2021″]

Nastavnik fizičkog i zdravstvenog vaspitanja prof. Besim Ajvazović je nakon povratka sa Kopaonika  komentarisao:”Danas smo se proveli fenomenalno. Organizacija bila ekstra. Posebno bih pohvalio ucenike koji su bili za desetku. Milina je radit’ sa takvim ucenicima,a i kolegama.”

U ime škole zahvaljujemo se turističkoj organizaciji Novog Pazara na pozivu i izvanrednoj organizaciji i ideji.

04.02.2021. godine

Tehnička realizacija stranice i tekst:

nast. inform. i računarstva Sead Gicić